„Бг Поп и Рок Сцена” – Каварна’2018 г.

„Бг Поп и Рок Сцена” – Каварна’2018 г.

Криско, Тита , Jeremy?, Павел и Венци Венц’ събраха стотици жители и гости на Каварна в първата вечер от „БГ Поп и Рок Сцена”

Стотици фенове се събраха в морската зона на Каварна, за да се насладят на любимите си изпълнители в първата вечер от второто издание на „Бг Поп и Рок Сцена” в крайморския град.

В продължение на часове феновете пяха и танцуваха под звуците на обичани парчета.

„Каварна е едно място, на което от много години музиката носи дух през лятото, който не се забравя за цяла една година и държи влага. Радваме се, че на този поп и рок фест в момента създаваме мост между хората, между поколенията и сме част от това събитие”, заяви Венци Венц часове преди концерта.

Музикантите от създадената в Каварна група Jeremy? представиха песни от втория си студиен албум, които се изпълняват за първи път на каварненска сцена. „Участието ни на „БГ Поп и Рок Сцена” в Каварна е по-специално за нас, понеже сме си вкъщи. Тук имаме много роднини и приятели от детството, които чакат да видят докъде сме стигнали с музиката”, споделиха от бандата.

[ВИЖ СНИМКИ]

Каварненци пяха златни български хитове заедно с „Легендите” във втората вечер от „БГ Поп и Рок Сцена“ в Каварна

Стотици жители и гости на Каварна се събраха отново в морска зона, за да се насладят на Михаела Филева, група „Контрол” и „Легендите” във втората вечер от „БГ Поп и Рок Сцена“.

Публиката пя незабравими български песни като „Богатство” на Тангра, „Сбогом” на „Сигнал” и Любовта без която не можем, заедно с легендарния Данчо Караджов и „Легендите”.

[ВИЖ СНИМКИ]

16 + eighteen =

Your email address will not be published. Required fields are marked *